Acer Aspire ONE

.
 • Agregar a Technorati
 • Agregar a Del.icio.us
 • Agregar a DiggIt!
 • Agregar a Yahoo!
 • Agregar a Google
 • Agregar a Meneame
 • Agregar a Furl
 • Agregar a Reddit
 • Agregar a Magnolia
 • Agregar a Blinklist
 • Agregar a Blogmarks

Acer Aspire a prezentat se  spune - un nou dispozitiv de comunicare online, proiectat pentru a efectua activităţi rapid simplu si super. 
The Aspire concurează direct cu un Ultra-Mobile PC (UMPC) si  mici notebook-uri, cum ar fi notebook HP Mini-note si  Asus EEE PC-ul. 
Cu o interfaţă de software-ul specific optimizate pentru a sprijini nevoile de conectivitate, Aspire măsoara doar 9.8-inci x 6.7-inci x 1.14-inci sii cântăreşte un pic mai mult de două livre (0,9 kg), cu o durata de viaţă a acumulatorului de până la sase ore. 
Aspire vine de la un standard, cu 802.11b / g Internet WI-FI incorporat si în viitor, se poate configura cu built-in 3G tehnologia Bluetooth fără fir. 
Acesta oferă o interfaţă simplă cu Linux pre-instalat aplicatiile software separate de functii si prezentate în patru domenii distincte de pe ecran - Connect, Lucru, Divertisment  si Files. 
 Aspire are un 8.9-inch CrystalBrite iluminate cu led-uri de afisare cu o rezolutie de 1024x600 pixeli. Integrat în partea de sus a ecranului este un Acer CrystalEye webcam pentru live video streaming, video-chat-uri si conferinte. 
Initial disponibil în alb si albastru, gama de culori disponibile pentru Aspire va fi extinsa în acest an mai târziu cu două noi tonuri de soft: maro si roz. 
 Aspire One este dotat cu procesor Intel Atom, Lite Linpus Linux sau Windows XP Home, si vine cu 512 MB sau 1 GB de memorie RAM instalat. 
Există două alternative pentru stocare de date: un modul de flash NAND de 8GB sau un HDD 80GB interne. În plus, Aspire One citeste  cinci tipuri diferite de card de memorie - Secure Digital, MultiMediaCard, Memory Stick, Memory Stick PRO, xD-Picture Card. 
Un singur software pentru email  permite utilizatorilor să gestioneze până la sase conturi de email, cu o singură interfaţă de aplicatie, inclusiv conturile de birou. O mica  pictograma din dreptul mesajului arată  contul  de email corespunzator. 
Aspire One foloseste Messenger pentru mesaje instant, o aplicaţie care permite utilizatorilor să acceseze simultan Skype, Microsoft Messenger si multe alte servicii de mesagerie instant. Software-ul poate fi folosit cu camera video integrate pentru instant video chat-uri si video-conferinţe. 
Software suplimentare, cum ar fi OpenOffice 2.3, unul de mail, Messenger, Acer eRecovery Management, Acer Launch Manager, Adobe Reader, McAfee Internet Security Suite, Microsoft Office 2007 sunt, de asemenea, de încercare de instalat. 
Acest nou ultra mobile PC va fi disponibil  prin distribuitori Si comercianti,  autorizati, cu preţuri începând de la 1.245,98 lei, pentru detali apasaţi aici

0 comentarii: