" Briliantul"Uita ca principalul gand ar trebui sa se indrepte doar catre starea lui de sanatate.

.
  • Agregar a Technorati
  • Agregar a Del.icio.us
  • Agregar a DiggIt!
  • Agregar a Yahoo!
  • Agregar a Google
  • Agregar a Meneame
  • Agregar a Furl
  • Agregar a Reddit
  • Agregar a Magnolia
  • Agregar a Blinklist
  • Agregar a Blogmarks

VALOARE. De Mutu trag Prandelli si Piturca, pe care il vor in echipa
Briliantul" se afla intr-o situatie de cumpana. Intr-un moment in care il supara genunchiul, are de ales intre interesele Fiorentinei, echipa care il plateste, si cele ale echipei nationale. Uita ca principalul gand ar trebui sa se indrepte doar catre starea lui de sanatate.
Alexandru Mazilu
Chiar daca la consultul din urma cu doua zile doctorii i-au dat ok-ul pentru a juca in continuare, problema la meniscul genunchiului stang ramane. Mai devreme sau mai tarziu, Mutu trebuie sa se opereze, interventia chirugicala urmand sa-l scoata de pe gazon cel putin o luna. Stiind acest lucru, atat Prandelli, cat si Piturca, cei doi antrenori care il solicita pe "Briliant", isi fac calcule in asa fel incat sa-l aiba pe teren pentru a ajuta formatia. Tehnicianul italian nu concepe sub nicio forma ca romanul sa faca operatia in aceasta perioada cand Fiorentina are meciuri grele in Liga Campionilor, dar si in campionat, unde are de recuperat puncte. Prandelli ar prefera ca problema lui Mutu sa fie rezolvata la iarna. Aici apare conflictul de interese intre tehncianul "viola" si selectionerul Romaniei. Piturca si-l doreste pe Mutu apt si cu jocuri in picioare pentru meciul cu Serbia din martie 2009. Mai mult, se gandeste cu groaza ca valorosul sau jucator de la "nationala" isi poate agrava situatia meniscului la fiecare meci in care forteaza. In aceste zile, Adrian se antreneaza separat fata de colegii de la Fiorentina, insa exista mari sanse sa apara pe gazon, sambata, la meciul de campionat cu Reggina. Cu siguranta, Prandelli nu-l va trimite din primul minut, urmand sa conteze serios pe atacant la jocul de saptamana viitoare, cu Bayern Munchen, in Liga Campionilor, dar si la partidele de foc din Serie A cu Palermo si Inter Milano. 

Domenech ramane selectioner

Prestatia "cocosilor", dar si scorul bun scos la Constanta l-au salvat pe antrenorul francez de la demitere. Se poate spune ca Raymond Domenech si-a dat examenul de corigenta cu Romania. Federalii francezi din consiliu au decis sa continue in a miza pe abilitatile aceluiasi selectioner, netinand cont de criticile din presa, dar si de toate mesajele negative venite din partea fostilor internationali care ii cereau tehnicianului sa plece. Marti seara, "nationala" Frantei a reusit un alt joc bun in amicalul cu Tunisia, scor 3-1. 
(A.M.)

0 comentarii: