Finantatorul Stelei s-a spovedit in fata presei si a cerut iertare tuturor celor pe care i-a jignit vreodata. Si-a anuntat apoi noile planuri: va avea o banca si un post de televiziune, nu va renunta la echipa de fotbal si se va ocupa mai mult de oierit.

Procentele mici de la alegeri l-au lasat si pe el, si partidul lui, in afara Parlamentului. Nu stim daca doar acest lucru l-a determinat pe Gigi Becali sa isi anunte retragerea din viata publica.

Poate ca supararile lui sunt legate de infrangerile suferite de Steaua si de faptul ca piata imobiliara blocata l-a lasat peste noapte fara lichiditati.

Becali a incercat sa isi deschida si in primavara acestui an o banca, insa BNR l-a refuzat, pentru ca nu era declarata sursa banilor pentru capitalul acesteia. Despre postul de televiziune au aparut informatii, insa deocamdata nu s-a concretizat nimic.

Gigi Becali a tras si o concluzie despre sine: "Eu cad si ma ridic, mai gresesc, mai imi cer iertare, mai ma murdaresc, mai ma spal, nu raman murdar".

Luni seara, finantatorul Stelei i-a facut vant "Neamtului" Dorinel Munteanu si se pregateste sa-l aduca inapoi pe Marius Lacatus.

In fine, pentru ca tot vorbiram de aparitii pe sticla, nu putem sa nu ne intrebam - ca tot romanul de rand, de altfel - cum se va numi televiziunea lui Gigi Becali? Dar banca actualului finantator al Stelei?

Scrie aici o propunere! In caz ca Becali nu are inca un copywriter, asta ar putea fi pista ta de lansare.