Tabara Galaciuc, Vrancea

.
  • Agregar a Technorati
  • Agregar a Del.icio.us
  • Agregar a DiggIt!
  • Agregar a Yahoo!
  • Agregar a Google
  • Agregar a Meneame
  • Agregar a Furl
  • Agregar a Reddit
  • Agregar a Magnolia
  • Agregar a Blinklist
  • Agregar a Blogmarks

Sigur ai auzit de el

Daca esti Politician stii unde este vrancea.
Daca esti informatician stii unde se aduna lumea sa participe in fie care an la InfoEducatie in luna lu august
Daca esti din vrancea sigur ai auzit de organizatia voluntara Strategiei Nationale Actiunea Comunitara (SNAC)
Tabara este situala in munti Vrancei la kilometrul 69 al drumului national 2D Focsani - Targu Secuiesc si la altitudinea de 640 de metri. Este, bineinteles, proprietate de stat. Localitatea cea mai apropiata este satul Tulnici, pe langa care curge raul Putna
Se ajunge:
De la Focsani se poate ajunge in tabara cu unul din autobuzele spre Brasov, Gresu sau Tulnici microbuzul sau autocarul il puteti lua de la Autogara Focsani de langa obor. Daca alegeti sa faceti calatoria spre Galaciuc cu masina, veti merge pe drumul 2D. Cele 27 de cabane ale taberei va asteapta !
Ce este fumos in acest loc:
In primul rand ai parte de o liniste totala in mijlocul naturi unde esti rupt de civilizatie urbana, masini , glansoane , CO2 si stresul de zi cu zi. daca te gandesti sa te duci iti recomand ca nu iti ei telefonul sau de un stic usb cu conexiune 3G sau internet daca vrei sa ai parte de liniste.
Ce ai sa gasesti acolo, un teren de fotbal pe 24m - 48m , 2 terenuri de baschet, o scena de teatru, un peisaj de nedescris de frumos ce spune milioane de cuvinte si sentimente care nu ai mai avut parte de ele pana acum.
Cabanele sunt amplasate cu fata spre vest pentru a avea parte de primele raze ale soarelui de dimineata.
In drum spre tabara mai poti vedea cinci din cele 7 sate întemeiate de feciorii Tudorei Vrâncioaia, la o distanţă de 75 km de Focşani. Se pot vizita: staţia seismică Vrâncioaia, rezervaţia naturală "Cheile Tişiţei", Cascada Putnei, Păstrăvăria Lepşa, Schitul Lepşa, Staţiunea soveja, Monumentele istorice de la Soveja, Mărăşti, Mărăşeşti şi Focşani; Casa Memorială "Ion Roată"; Monumentul "Ecaterina Teodoroiu"; Monumentul "Pe aici nu se trece" - Tişiţa; Monumntul lui Şefan cel Mare şi casa Tudora Vrâncioaia; beciul domnesc Odobeşti; focul viu de la Andreiaşu; Mănăstirea Mera - ctitoria Cantemireştilor; Muzeul satului vrâncean - Petreşti; hrubele Ştefan cel Mare - Panciu; Cascada Putna.
In perioada 2-8 august 2010
Cea de-a III-a ediţie a Proiectului internaţional de vară „Gălăciuc 2010“
Alte Poze din tabara. Cu sprijinul Munte organizat de Concurs

2 comentarii:

Anonim spunea...

aveti un numar de telefon al taberei? Multumesc! Andrei Laslau - andreilasl@gmail.com

Spirachi spunea...

https://www.facebook.com/galaciuc detali de contact gasiti si aici sau pe ministeru tineretului si sport la sectiuna tabere de vara